Julekonsert i Fredrikstad

Årets Julekonsert: «Deilig er jorden» med Rein Alexander og Anita Skorgan.Etter fulle kirker og gode tilbakemeldinger fra publikum, hersket det ingen tvil for Rein Alexander og Anita Skorgan: De skal lage en ny juleturné også nå i 2017.

Og for alt vi vet så ser vi starten på en ny juletradisjon. Tilbakemeldingene på duoens Facebooksider viser i hvert fall at veldig mange der ute ikke føler julestemning før de har hørt Rein synge O`helga natt eller Anita synge Deilig Er Jorden.

Med på juleturnéen i åre er de tre rutinerte musikerne Hallgrim Bratberg (gitar og kor), Jon Terje Johannesen (trompet m.m.) og kapellmester Jon Willy Rydningen (tangenter og kor).

I perioden 26. November til 22. Desember reiser Deilig Er Jorden fra Asker til Ålesund med konserter i blant annet Lillehammer, Trondheim og Molde på veien.

Rein Alexander har turnert med julekonserter siden 2004 og sammen med Anita Skorgan som var med på å starte denne tradisjonen for snart tretti år siden og som ikke ufortjent blir kalt ”julekonsertenes mor”, så er det duket for en meget stemningsfull og tradisjonsrik julekonsert.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
 • 08

  Desember Fredag 18:00

  08

  Desember Fredag

  Julekonsert i Fredrikstad

  Fredrikstad Domkirke

Copyright Rein ALexander 2014.

All Rigghts reserved. Design og utvikling Nettrafikk.no