Julekonsert på Hamar

Årets Julekonsert: «Deilig er jorden» med Rein Alexander og Anita Skorgan.Etter fulle kirker og gode tilbakemeldinger fra publikum, hersket det ingen tvil for Rein Alexander og Anita Skorgan: De skal lage en ny juleturné også nå i 2017.

Og for alt vi vet så ser vi starten på en ny juletradisjon. Tilbakemeldingene på duoens Facebooksider viser i hvert fall at veldig mange der ute ikke føler julestemning før de har hørt Rein synge O`helga natt eller Anita synge Deilig Er Jorden.

Med på juleturnéen i åre er de tre rutinerte musikerne Hallgrim Bratberg (gitar og kor), Jon Terje Johannesen (trompet m.m.) og kapellmester Jon Willy Rydningen (tangenter og kor).

I perioden 26. November til 22. Desember reiser Deilig Er Jorden fra Asker til Ålesund med konserter i blant annet Lillehammer, Trondheim og Molde på veien.

Rein Alexander har turnert med julekonserter siden 2004 og sammen med Anita Skorgan som var med på å starte denne tradisjonen for snart tretti år siden og som ikke ufortjent blir kalt ”julekonsertenes mor”, så er det duket for en meget stemningsfull og tradisjonsrik julekonsert.

 • 18

  Desember Mandag 18:00

  18

  Desember Mandag

  Julekonsert på Hamar

  Hamar Domkirke

Copyright Rein ALexander 2014.

All Rigghts reserved. Design og utvikling Nettrafikk.no