Der Er Et Land

Der Er Et Land

“Der er et land” er utgitt i 2005 og omhandler for det meste klassisk musikk og viser i norsk og svensk tradisjon. Her finnes også “Juninatt” og “Der er et Land” hvor Rein Alexander har skrevet både tekst og melodi.

Der Er Et LandDette sier Rein om platen:

“Å få muligheten til å samle så mange kjære, norske og svenske sanger på én plate har vært veldig spennende og inspirerende. Flere fantastiske musikere har vært med på å realisere denne idéen og drømmen. Det har vært en ære for meg å få musiserer og bli kjent med disse menneskene,- konponister, arrangører, dirigent, musikere, teknikere, rådgivere, ansvarlige og andre inspiratorer. Det viste seg tidlig at alle hadde et bevisst forhold til denne musikken, og vi har, så langt det har vært mulig, prøvd å ivareta og ta til følge alles ønsker om utførelse og tolkning. Det skal også nevnes at min far var en viktig medspiller i repetoar valget denne gang.

Vi har en kulturarv å være stolte av og denne innspillingen har gjort meg enda mer bevisst på nettopp dette. Platen har inspirert meg til i fremtiden å hente ut enda mer av denne nordiske skatten…”

– Rein Alexander

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone
 • Der Er Et Land
  1. Eg Veit Ei Bygd Der Inne
  2. Ak Värmland Du Sköna
  3. Jeg Elsker Deg (Opus 5, Nr. 3)
  4. Norge Mitt Norge
  5. Sæterjentens Sondag
  6. Tonerna
  7. Kajsa Stina
  8. Sumarnatta
  9. Så Skimrande Var Aldrig Havet
  10. Men Går Jag Över Ängarna
  11. Juninatt
  12. Vårsøg
  13. Ut Mot Havet
  14. Der Er Et Land

Copyright Rein ALexander 2014.

All Rigghts reserved. Design og utvikling Nettrafikk.no